Daha fazla hava durumu tahmini: 15 günlük hava durumu İstanbul
Bizimle İletişimde Kalın

Magazin

Şükran Ovalı ile Caner Erkin’in tanışma hikayesi: Onu 14 kez telefonda engelledim

Yayımlandı

üzerinde

Şükran Ovalı ile Caner Erkin'in tanışma hikayesi: Telefonda 14 kez engellemiştim

Oyuncu Şükran Ovalı, İbrahim Selim’in YouTube programına konuk oldu. Futbolcu Caner Erkin ile mutlu bir evliliği olan Ovalı, eşiyle tanışma hikayelerini anlattı.

2017 yılında İtalya’nın başkenti Roma’da futbolcu Caner Erkin ile dünyaevine giren ve 2018’de kızları Mirhan Ela’yı kucağına alan Şükran Ovalı, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

Zaman zaman ailesiyle mutluluk pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Şükran Ovalı, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katıldı.

Şükran Ovalı, hem eşiyle alakalı konuştu hem de tanışma hikayelerini anlattı.

“CANER ÇOK İNATÇI”

Şükran Ovalı, “İnatçılık konusunda kendini puanlamanı istesek 1 ile 10 arası ne olurdu?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Caner’i (Erkin) tanıyıncaya kadar 10’da 10 derdim. Caner’i görünce ‘İnat kim, ben kim’ dedim. İnatı temsil eder. Hep haklı ve inatçı. Ama tabii benim de Arnavut damarım var. ‘Bu böyle olmayacak’ dediğim zaman, geçmiş olsun. Geri vitesim o anlamda yoktur. Ben de inatçıyımdır. 8 diyebilirim kendime.”

“CANER’İ BAYAĞI SEVMİYORDUM”

Ünlü oyuncu, eşiyle tanışma hikayesini “Ben Caner’i bayağı sevmiyordum. Cilt doktorunda tanıştık. Zaten Beşiktaşlıyım her haliyle Fenerbahçeli olarak onu yok saydım. Caner tanışmak için elini uzattı ve ben ‘En büyük Beşiktaş’ dedim. Eli de havada kaldı. Doktora ‘Beni sen tanıştır’ demiş ve telefonumu almış. Tabii uyuz oldum. Bir de korkuyordum çünkü Caner maçlarda çok çirkefti” diye anlattı.

“1.5 yıl böyle benim reddetmelerimle sürdü” diyen Ovalı, “Bir gün, ‘Ben rüyamda gördüm, evleneceğiz’ dedi. Kesin manyak derken çocuğumuz oldu. Caner’i çok seviyorum. Ben onu 14 kez telefonda engelledim ve 9 yıldır bunun vicdan azabını çekiyorum” ifadelerini kullandı.

Okumaya Devam Et
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Magazin

Merve Dizdar’ın madalya sevinci: İlk koşu yarışımı tamamladım

Yayımlandı

üzerinde

Merve Dizdar'ın madalya sevinci

Star TV’nin sevilen dizisi Kral Kaybederse’de Fadi’yi canlandıran Merve Dizdar, eşi Cihan Ayger ile birlikte İstanbul Yarı Maratonu’na katıldı. Yarışı tamamlama madalyası alan ünlü oyuncu, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan Kral Kaybederse dizisinde Halit Ergenç ve Aslıhan Gürbüz ile başrolleri paylaşan Merve Dizdar, Fadi rolü kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Ünlü oyuncu, eşi Cihan Ayger ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Türkiye İş Bankası 20. İstanbul Yarı Maratonu’na katıldı.

“KLASİK POZ MU?”

10 kilometre koşan ünlü oyuncu, yarışı bitirme madalyası aldı. Merve Dzidar, mutluluğunu “İlk koşu yarışımı tamamladım” ifadeleriyle aktardı. Ardından bir fotoğraf daha paylaşan Merve Dizdar, “Klasik poz mu?” notunu düştü.

2024’TE EVLENDİLER

2021 yılında Gürhan Altundaşar’dan boşanan Merve Dizdar, aradığı aşkı Cihan Ayger’de bulmuştu. Ünlü çift, 2024 yılında Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde nikah masasına oturmuştu.

Okumaya Devam Et

Magazin

1700-1800’lü yıllara ait hukuk belgeleri tarihi konakta sergileniyor

Yayımlandı

üzerinde

1700-1800’lü yıllara ait hukuk belgeleri sergileniyor

Tokat’ta Avukat Murat Kurnaz, restore ettirdiği konakta 1700-1800’lü yıllara ait hukuk belgelerini ziyaretçileriyle paylaşıyor.

Zile ilçesinde hukuk bürosu olarak kullanılan konakta dönemin tarihine yön veren belgeler duvarları süslüyor. 1993 yılında avukatlık mesleğine başlayan Murat Kurnaz, topladığı Osmanlı ve Cumhuriyet dönemine ait hukuk belgelerini restore ettiği tarihi konakta sergiliyor.

”BİZİ ŞAŞIRTAN EVRAKLAR, EVLİLİK SÖZLEŞMELERİ”

”Merakım olduğu için mesleğim ile ilgili ecdattan yadigar olan belgeleri gücüm yettiği kadar topladım” diyen Kurnaz, sözlerine şu şekilde devam etti: ”Burada 1700’li yılların başı ve 1800’lü yılların sonu arasında evraklar var. Mesela evlilik sözleşmeleri bizi şaşırtan evraklar. Önceki hukuk sisteminde taraflar daha hür ve tarafsız şekilde. Diğer taraftan haciz tutanakları var. Mahkeme müzekkeresi, tapu alım satımı, nüfus kayıtları var. Özellikle ecdat yargılama yaparken kendisini hakim diye nitelendirmiyor ‘kadı’ diyor. Kararların sonunda kendilerini ‘El hakir, El fakir’ diye tanımlıyorlar. Kararlar çok kısadır. Burada önemli olduğuna inandığım, Tokat Zile’de seyyar şekilde kurulan İstiklal Mahkemesi’nin meşhur Üç Aliler, Kılıç Ali, Kel Ali, Necip Ali diye tarihe geçen İstiklal Mahkemesi hakimlerinden Kılıç Ali’nin orijinal imzasını taşıyan bir belge var. Cumhuriyetin kurulduğu ilk yıllarda oluyor. Dönemin Belediye Başkanı Bahri Bey’in beraatinin ve bu beraatini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderildiği karar.”

Okumaya Devam Et

Magazin

Göç yolu üzerindeki Hatay’ı 233 kuş türü ziyaret etti

Yayımlandı

üzerinde

Hatay'da 233 kuş türü gözlemlendi

Göç yolu üzerinde bulunan Hatay’da, ilkbaharın gelişiyle 233 kuş türü gözlemlendi.

Kışı Afrika’da geçiren türler için Türkiye’ye giriş kapısı niteliğinde olan Hatay, sulak alanları sayesinde her yıl çok sayıda kuş türüne mola noktası oluyor.
İlkbaharın gelişiyle sıcak ülkelere göç eden kuşların bazıları, Hatay’daki Subaşı, Mileyha Sulak Alanı ile Reyhanlı Barajı çevresinde dinlenip beslenerek yeni göç için güç topluyor.
Kentte 1 Mart itibarıyla başlayan bahar döneminde leylek, pelikan, şahin, çamurcun, kaşıkgaga, yeşilbaş, kızkuşu, akbaba gibi 233 tür gözlemlendi.
Hatay Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Nuri Akın, Hatay’ın göçmen kuşlar açısından çok önemli bir geçiş noktası olduğunu söyledi.
Akın, kente ocak ayında gerçekleştirilen kış ortası su kuşu sayımında 68 türde 6 bin 196 kuşun gözlemlendiğini belirtti.
Baharın gelişiyle de Hatay semalarında göç yoğunluğunun artığını ifade eden Akın, şöyle konuştu: “Hatay semalarından on binlerce kuş seyahat ediyor, bunların içerisinde sulak alanlarda konaklayan kuşlarımız var. Bunlar zengin alanları, uygun ortam şartlarını bulduklarında burada hayatlarını devam ettirmeye, yuvalamaya, üremeye çalışıyor, bir kısım da göçüne devam ediyor. Hatay’ın semalarında leylekler, pelikanlar, akbabalar başta olmak üzere yırtıcı kuş türlerimizden kartal, şahin, doğan, atmaca gibi türlerimiz de yoğun şekilde buradan göçlerini gerçekleştiriyorlar.”
Akın, göç yolu üzerinde yer alan Hatay’da, kaçak avcılıkla mücadele kapsamında da ekiplerinin sahada sürekli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.
Sahada uyarı tabelalarıyla da kaçak avcılığa dikkati çekmeye çalıştıklarını anlatan Akın, kural ihlali tespiti halinde de gerekli yaptırımları uyguladıklarını dile getirdi.
Akın, şu an kent semalarında çok sayıda kuş türünün görüldüğünü ve bu göçün haziranın sonuna kadar süreceğini kaydetti.
Okumaya Devam Et

Çok Okunanlar