Daha fazla hava durumu tahmini: 15 günlük hava durumu İstanbul
Bizimle İletişimde Kalın

Son Dakika

Ege beşik gibi: Depremler aralıksız sürüyor! Türkiye’yi etkiler mi? AFAD açıklama yaptı (Son depremler)

Yayımlandı

üzerinde

Ege beşik gibi: Depremler aralıksız sürüyor! Türkiye'yi etkiler mi? AFAD açıklama yaptı (Son depremler)

Ege Denizi’nde 28 Ocak’ta başlayan sismik hareketlilik devam ediyor. Bölgede, 7 günde 1,3 ila 4,8 büyüklüğü olan 400’den fazla deprem meydana geldi. Turistik Santorini Adası çevresinde yaşanan depremler nedeniyle adada etkinlikler iptal edildi, eğitime ara verildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) gelişmelerin yakından takip edildiğini bildirdi. “Bölgedeki depremler Türkiye’yi ne derece etkiler?” sorusunun yanıtı merak edilirken, AFAD Deprem Dairesi Başkanı Prof. Dr. Aykut Akgün, “Ülkemiz için çok olumsuz bir etkisinden söz edemeyiz fakat 6 ve üzeri bir depremi kıyılarımızda hissetmemiz mümkün.” açıklamasını yaptı. Akgün, bölgede hasara yol açabilecek bir tsunami ihtimalinin ise 7 ve üzeri büyüklükte deprem meydana gelmesi halinde yaşanabileceğini anlattı.

Son dakika haberi! Ege Denizi’nde sismik hareketlilik bugün de devam ediyor. Yunanistan’ın turistik Santorini Adası’nın kuzeydoğusunda art arda depremler yaşanıyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) deprem fırtınasında kaydedilen sarsıntı sayısının 400’ün üzerine çıktığını bildirdi. AFAD’tan yapılan açıklamada, gelişmelerin dikkatle takip edildiği ifade edildi. Bölgedeki sarsıntılar ise sürüyor.

DEPREMLER TÜRKİYE’Yİ ETKİLER Mİ?

Peki bölgedeki depremler Türkiye’yi ne derece etkileyebilir? Merak edilen bu sorunun yanıtını AFAD Deprem Dairesi Başkanı Prof. Dr. Aykut Akgün verdi. Akgün, bölgedeki depremlerin doğal olduğunu söyledi. Depremlerin olağan bir konumda gerçekleştiğini ama normal aktivite dışında bir süreçle karşı karşıya bulunduğunu ifade eden Akgün, şunları kaydetti: “Elimize ulaşan güncel verilere göre buna ‘deprem fırtınası’ denebilir. Birbirine yakın belirli büyüklüklerdeki peşi sıra olan depremlerden bahsediyoruz. Burada volkanik aktivitenin taze olduğunu biliyoruz. Volkanik aktivitenin gelişmeye başlamasının bu depremlere neden olduğuna dair bir veri yok elimizde. Olursa da şaşırmayız çünkü alan, aktif volkanizmayı geliştirebilecek bir alan. Bu sönümlenebilir de bir miktar artabilir de. Net bir şey söylemek mümkün değil. Sürekli gözlemleyerek tetikte olmak önemli.”

EGE KIYILARINDA TSUNAMİ TEHDİDİ VAR MI?

Akgün, bölgedeki tsunami riskine ilişkin, “Tsunami gelişebilmesi için 6’nın üzerinde bir deprem olması beklenir. 4,5 ve 5 büyüklüğünde depremlerde de dalga yükselir, kıyıya vurur ama çok hasar yaratacak boyutta değildir. Hasar olması için büyüklüğünün 7’ye yakın olması lazım.” şeklinde değerlendirmede bulundu. Süreci Türkiye açısından değerlendiren Prof. Dr. Akgün, Ege Denizi’nde şu an itibarıyla daha büyük depremleri öngörmediklerini belirterek, şu bilgileri verdi: “Bölge, her zaman 7 civarında deprem üretebilecek potansiyele sahip. Kıyılarımızda oluşabilecek etki, depremlerin büyüklükleriyle orantılı. Buradaki 4 ila 4,8 arasında olan depremler, ülkemize 170 kilometre uzaklıkta meydana geliyor. Bunlar bizim nispeten ‘küçük’ ve ‘orta’ arasında sayabileceğimiz depremler. Ülkemiz için çok olumsuz bir etkisinden söz edemeyiz. Fakat 6 ve üzeri bir depremi kıyılarımızda hissetmemiz mümkün. Oluşabilecek her türlü duruma karşı AFAD olarak her 15 dakikada bir deprem çözümlemesi yapıyoruz, anlık gözlemliyoruz. Buna karşı ülke bazında eylem planlarımız var.”

ART ARDA DEPREMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR

AFAD verilerine göre, saat 10.42’den 11.26’ya kadar 4,2 ve 4,7 ile 4,8 büyüklüğünde üç deprem oldu. Bölgede meydana gelen depremlerin sayısı 400’ü aştı.

AFAD’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Ege Denizi’nde 28 Ocak’tan sonra yoğunlaşan depremlerin sayısının 400’ün üzerine çıktığı ve bu aktivite sonucunda şu ana kadar kaydedilen en büyük depremin 4,8 büyüklüğünde olduğu belirtildi. Oluşan sarsıntıların Santorini Adası’nın yaklaşık 25 kilometre kuzeydoğusunda artış gösterdiği ve derinliklerinin 5 ila 25 kilometre arasında değiştiği aktarılarak, Türkiye kıyılarına en yakın depremin 140 kilometre mesafede meydana geldiği belirtildi.

“GELİŞMELER DİKKATLE TAKİP EDİLİYOR” 2011-2012 yıllarında da aynı bölgede benzer yoğun sismik aktivite yaşandığı ve 14 ay süren depremlerin herhangi bir volkanik hareketliliğe yol açmadığı hatırlatıldı. Gelişmelerin dikkatle takip edildiği ve bilim insanları ile araştırmacıların, AFAD ile koordineli şekilde sismik hareketliliği, olası volkanik aktiviteleri ve tsunamiyi değerlendirdirdiği belirtilerek, Vatandaşların sosyal medyada yer alan yanlış bilgilere itibar etmemeleri istendi.

Ege

SANTORİNİ’DE ETKİNLİKLER İPTAL, OKULLAR TATİL Dünyaca ünlü Santorini Adası çevresindeki sismik hareketliliğin 2012’de yaşanan aktivite ile benzerlik gösterdiği ifade ediliyor. Santorini Adası Belediyesi Meclisi’nin düzenlediği olağanüstü toplantıda, son dönemde adada artan sismik hareketlilik nedeniyle tedbir alınmasına karar verildi. Bu kapsamda, adada bugün ve yarın belediyeye ait kapalı alanlarda düzenlenmesi planlanan her türlü etkinlik ile toplantı iptal edildi. Tedbirler kapsamında, bugün kreşlerde, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

MİÇOTAKİS’TEN ACİL TOPLANTI KARARI

Başbakan Miçotakis liderliğinde hükümet yetkilileri ve uzmanların katılımıyla yapılan toplantıda, bölgedeki sismik hareketlilik ve olası büyük depreme karşı alınabilecek önlemler masaya yatırıldı. İklim Krizi ve Sivil Koruma Bakanı Vasilis Kikilyas, toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, şu ana dek konuyla ilgili alınan kararların tedbir niteliğinde olduğunu belirterek, vatandaşlardan kararlara ve koyulan yasaklara riayet etmesini istedi.

Naci Görür, Ege kıyılarındaki bölgeye yakın noktada bulunan vatandaşları uyardıEGE’DEKİ DEPREMLER TÜRKİYE’Yİ NE KADAR ETKİLER? Depremlerin yaşandığı bölgenin Türkiye’ye yakın olması, bu bölgede yaşanabilecek büyük bir depremin Türkiye’yi ne kadar etkileyeceği sorusunu gündeme getirdi. Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, bölgedeki art arda depremler üzerine sosyal medya hesabında bir paylaşım yaptı. Görür, “Yunanistan’ın Ege Denizindeki Santorini Adasının kuzey doğusunda dünden beri gittikçe sıklaşan depremlerden bahsetmiştim. Bugün de gittikçe artması üzerine Ege kıyılarımızda sözkonusu yere yakın vatandaşlarımızın dikkatli olmasını öneriyorum.” ifadelerini kullandı.Bölgede yaşanan sismik hareketlilik 2012

OKAN TÜYSÜZ: 2 GÜNDE 250’NİN ÜZERİNDE DEPREM OLDU NTV yayınına katılan Jeolog Profesör Doktor Okan Tüysüz, bölgede son iki günde 250’nin üzerinde deprem olduğunu, bunların 26 tanesinin 3.5 ve üzerinde olduğunu söyledi. Art arda gelen depremlerin bir ‘deprem fırtınası’ olduğunu belirten Tüysüz, “2011-2012 yılları arasında aşağı yukarı 14 ay süren deprem fırtınaları yaşanmıştı. Hem volkanların harekete geçmesi hem de fayların kesişmesiyle yaşanıyor bunlar. Faylar ilgili olduğu kabul ediliyor bu etkinliğin. Bu haftalarca, bazen aylarca hatta yıllarca sürebilir. 6’ya kadar uzanan depremleri oluştururlar ancak 7 ve üzeri gibi yıkıcı depremleri oluşturmazlar.” dedi.  TÜRKİYE’Yİ ETKİLER Mİ? Türkiye’ye uzak bir mesafe olduğunu, bu kadar etkili olmasınının beklenmediğini belirten Tüysüz, “Ege bölgesi dünyanın en sık deprem olan bölgelerinden bir tanesi. İçerisinden fay geçen il ve içlerimizin deprem potansiyellerinin araştırılması lazım. Bu detay maalesef elimizde yok. Denizli, Salihli, Alaşehir, Aydın gibi illerimiz doğrudan fay üstüne oturmaktadırlar. Buraların çok ciddi ve hassasiyetle araştırmak gerekiyor.” diye konuştu.  “İZMİR’DEN DİRİ FAY GEÇİYOR” 2020’de İzmir’i etkileyen depremi hatırlatan Tüysüz, “Samos adasındaki deprem İzmir’e 70 kilometre uzaktaydı. 115 bina yıkıldı, can kayıpları oldu. Bu kötü zeminde kötü yapılaşmayı gösteriyor. İzmir içinden diri fay geçen illerimizden birisi. Diri fay demek orada eninde sonunda deprem olacağı anlamına gelir. Çok uzun yıllardır deprem olmamış. Buradaki fayların kaç yılda bir deprem ürettiklerini araştırmamız lazım.” ifadelerini kullandı.

2012’DE NE OLMUŞTU? Santorini Adası’nda 2012 yılında sismik aktivite artmıştı. Hareketlilik 14 ay boyunca sürmüştü. Söz konusu zaman zarfı boyunca herhangi bir volkanik patlama yaşanmamıştı.

Volkanik bir ada olan Santorini’de en son MÖ 1600 yıllarında patlama oldu. Bu patlamanın ardından, adanın 73 kilometrekarelik bölümü sular altında kaldı. Santorini’den teknelerle ulaşılan, bir kısmının su altında kalmasıyla adadan ayrışan Santorini Kalderası, turistlerin ziyaret ettiği alanlardan biri oldu.

DEPREM ANINDA NE YAPMALI?

Okumaya Devam Et
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Dakika

Moskova Bölgesinde Bombalı Saldırı: Genelkurmay Operasyon Dairesi’nden Yaroslav Moskalik Hayatını Kaybetti

Yayımlandı

üzerinde

Açıklama: Balashikha’da bugün gerçekleşen bombalı araç saldırısında Rus Genelkurmay Operasyon Dairesi’nden Yaroslav Moskalik yaşamını yitirdi. Saldırının ayrıntıları, ilk raporlar ve soruşturma süreci bu makalede.

Özet

25 Nisan 2025 sabahı Moskova’nın Balashikha kasabasında park halindeki bir araçtaki uzaktan kumandalı bombanın patlaması sonucu Rus Genelkurmay Operasyon Dairesi’nin ikinci komutanı Yaroslav Moskalik hayatını kaybetti . Moskalik’in patlama anında aracı geçerken hedef alındığı, patlamanın şiddetiyle birkaç metre uzağa savrulduğu bildirildi. Olayla ilgili henüz resmi makamlarca doğrulama yapılmazken, Rus haber kanalları Mash ve Shot’ın yanı sıra Baza’nın güvenilir kaynaklara dayandırdığı haberler ilk bilgiler arasında yer aldı


Saldırının Detayları

Patlama Zamanı ve Yeri

  • Olay, 25 Nisan 2025 günü yaklaşık 10:40 yerel saatte Balashikha’nın merkezî noktasında meydana geldi

  • Park halinde bekleyen Volkswagen marka araçta gizlenen bomba, Moskalik’in geçişi esnasında uzaktan kumanda ile patlatıldı

Cihazın Özellikleri

  • Bombanın büyüklüğü ve patlayıcı gücü henüz açıklanmadı; ancak patlamanın şiddeti çevredeki binalarda cam kırılmalarına yol açtı

  • Baza’nın haberine göre, araçta özel olarak yerleştirilmiş bir cep telefonu kontrollü düzenek kullanıldı


Saldırının Hedefi

  • Moskalik’in, Rus Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı Ana Operasyonlar Dairesi’nde ikinci komutan olarak görev yaptığı belirtiliyor

  • 59 yaşındaki general, özellikle operasyonel planlama ve sahadaki kara kuvvetlerinin koordinasyonundan sorumluydu

  • Kimliği Mash haber kanalınca “Yaroslav Moskalik” olarak açıklandı; Reuters ise bu atamayı bağımsız olarak doğrulayamadığını ifade etti


İlk Raporlar ve Medya Açıklamaları

  • Rusya’nın önde gelen Telegram kanalları Mash ve Shot, saldırıyı canlı olarak bildiren ilk kaynaklar oldu

  • Daha sonra Baza, polis ve FSB kaynaklarına dayandırdığı raporda bombanın uzaktan kumanda ile patlatıldığını duyurdu

  • Uluslararası yayınlar arasında US News, olayın “yüksek profilli bir suikast mı yoksa terör saldırısı mı?” tartışmasını başlattı


Resmî Açıklamalar

  • Soruşturmayı yürüten Balashikha Polis Müdürlüğü, olay yerinde incelemelerini sürdürüyor ve patlayıcı madde uzmanlarından yardım alıyor .

  • Henüz Kremlin ya da Savunma Bakanlığı’ndan resmi bir teyit veya yorum gelmedi; kaynaklar, açıklamanın saatler içinde yapılabileceğini belirtti .

  • İddialara göre Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) de olaya el koyarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı


Soruşturma ve Güvenlik Önlemleri

  • Bölge genelinde güvenlik kameralarının kayıtları incelemeye alındı; patlama öncesi ve sonrası tüm trafik kameralarından görüntüler toplanıyor .

  • Yetkililer, yerleşim alanı giriş-çıkış noktalarında geçici kontrol noktaları kurdu .

  • Kremlin, benzer saldırıların önlenmesi için ek FSB unsurları ve Ulusal Muhafız birlikleri görevlendireceğini duyurdu


Sonuç ve Değerlendirme

Balashikha’daki bombalı saldırı, Moskova bölgesinde yüksek rütbeli bir askeri yetkilinin hedef alınması bakımından ender rastlanan bir olay olarak öne çıkıyor. Olay, Rusya iç güvenliğinde ve askeri hiyerarşide sarsıntıya neden olabilir. Resmi açıklamaların tamamlanmasının ardından sorumluların hızla belirlenmesi ve bölgede benzer saldırıların önlenmesi için kapsamlı güvenlik adımları atılması bekleniyor.

Okumaya Devam Et

Son Dakika

Kütahya Simav’da Peş Peşe 4.5, 3.9 ve 4.6 Şiddetindeki Depremler! Hissedilen İller Belli Oldu, Okullar Tatil Edildi

Yayımlandı

üzerinde

Açıklaması

25 Nisan 2025 sabahı Kütahya’nın Simav ilçesinde 4.5, 3.9 ve 4.6 büyüklüğünde art arda depremler kaydedildi. AFAD ve Vali Musa Işın’ın açıklamaları, hissedilen iller ve tatil kararı detayları burada.

Aşağıda, 25 Nisan 2025’te Kütahya Simav’da meydana gelen ve birçok ilde hissedilen depremlere dair teknik bilgiler, resmi açıklamalar, alınan tedbirler ve uzman değerlendirmeleri detaylı olarak ele alınmaktadır.


1. Kısa Genel Bakış

25 Nisan 2025 sabahı Kütahya’nın Simav ilçesinde önce 4.5, ardından 3.9 ve son olarak 4.6 büyüklüğünde art arda depremler kaydedildi  Depremler, özellikle Simav ve çevresindeki yerleşim birimlerinde paniğe yol açarken, AFAD verileri zarar ihbarı olmadığını duyurdu


2. Depremlerin Teknik Detayları

  • İlk Deprem: 25 Nisan 2025, saat 07:23’te 4.5 büyüklüğünde ve 8.8 km derinlikte gerçekleşti .

  • İkinci Deprem: 07:29’da 3.9 büyüklüğünde ve 11.6 km derinlikte artçı sarsıntı oldu .

  • Üçüncü Deprem: 10:20’de 4.6 büyüklüğünde bir sarsıntı daha kaydedildi; bazı kaynaklar Kandilli Rasathanesi’ne göre büyüklüğü 4.8 olarak açıkladı .

  • Merkez Üs ve Derinlik: Tüm depremler Simav merkezli olup derinlikleri 8.8–12.2 km arasında değişti .


3. Hissedildiği İller ve Bölgesel Etki

Depremler, sadece Kütahya’da değil; aynı zamanda Bursa, Manisa, İzmir, Balıkesir ve Afyonkarahisar’da da hissedildi . Vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, büyük çaplı can ve mal kaybı bildirilmedi .


4. Yetkili Kurumların Açıklamaları

  • AFAD: “Simav’da gerçekleşen depremlerde olumsuz bir durum rapor edilmedi. Saha taramaları devam ediyor” şeklinde bilgilendirme yaptı

  • Kandilli Rasathanesi: İlk verilerde 4.5 ve 4.8 büyüklüklerini paylaştı, artçı sarsıntı riskine dikkat çekti .

  • Kütahya Valisi Musa Işın: CNN TÜRK yayınında “Can ve mal kaybı yok, tedbiren Simav ile çevresindeki köylerde okullar bir gün tatil edildi” dedi .


5. Alınan Tedbirler ve Okulların Tatil Edilmesi

Kütahya Valiliği, Simav ve çevresindeki köylerde eğitim-öğretime 25 Nisan 2025 günü ara verildiğini açıkladı . Bu karar, AFAD ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hızlıca alındı


6. Uzman Görüşleri ve Öneriler

Jeofizik Mühendisi Ali İlker Bulut, “Bu depremlerin İstanbul’da geçen günlerde yaşanan 6.2’lik sarsıntıyla doğrudan ilişkili görünmüyor; bölgesel kırık hatları etkin olmaya devam ediyor” değerlendirmesinde bulundu . Uzmanlar, artçı sarsıntılar açısından bir hafta boyunca tedbirli olunmasını öneriyo


7. Sonuç ve Bilgilendirme

Simav merkezli peş peşe depremler, 25 Nisan 2025 sabahı bölgeyi sarsarken can kaybı yaşanmadı ve olası risklere karşı önemli tedbirler alındı. Vatandaşların, AFAD’ın resmi duyurularını takip etmesi ve hasar tespit çalışmalarında yetkililere destek vermesi büyük önem taşıyor. Herhangi bir olumsuzluk durumunda 112 ve 122 numaralı acil hatlar aranabilir.

Okumaya Devam Et

Son Dakika

Son dakika İstanbul’da deprem mi oldu? Az önce deprem İstanbul’da nerede oldu? İstanbul deprem Kandilli ve AFAD son depremler listesi 25 Nisan 2025

Yayımlandı

üzerinde

İstanbul AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ (AFET VE ACİL DURUM YÖNETİM BAŞKANLIĞI) Lokasyon Saat / Tarih Enlem Boylam Derinlik Büyüklük SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 07:00:34 25-04-2025 40,8228 28,1687 7,9 3 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 06:27:42 25-04-2025 40,854 28,4765 5,2 2,3 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 05:14:59 25-04-2025 40,8567 28,4703 5,8 2 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 04:50:15 25-04-2025 40,8488 28,4653 5 2,3 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 03:20:28 25-04-2025 40,8563 28,4508 15,1 1,5 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 03:05:34 25-04-2025 40,851 28,4747 2,4 2,2 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 01:25:46 25-04-2025 40,8545 28,4757 4,8 1,5 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 00:36:00 25-04-2025 40,8672 28,4483 5 2,2 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 00:23:01 25-04-2025 40,85 28,269 14,5 2,2 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 22:12:46 24-04-2025 40,8457 28,2682 12,4 2 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 21:33:36 24-04-2025 40,854 28,2607 11,8 2,1 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 21:15:20 24-04-2025 40,7968 28,2723 14,9 1,7 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 21:11:51 24-04-2025 40,8392 28,2662 18,3 3,2 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 18:16:15 24-04-2025 40,8408 28,2482 15,2 2,4 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 17:42:54 24-04-2025 40,8432 28,2667 13,5 2,3 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 17:37:17 24-04-2025 40,8323 28,2757 14,1 2,6 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 14:40:33 24-04-2025 40,8723 28,5848 5 1,8 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 12:33:59 24-04-2025 40,8493 28,4515 16,1 2,5 BEYLIKDUZU (ISTANBUL) 05:19:11 24-04-2025 40,93 28,613 3,2 1,8 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 04:47:09 24-04-2025 40,8557 28,4747 14,2 1,5 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 03:47:48 24-04-2025 40,8123 28,1792 15,8 1,7 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 03:17:49 24-04-2025 40,8507 28,482 14,8 2,9 AVCILAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 03:06:13 24-04-2025 40,8667 28,6913 10,7 2 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 02:45:11 24-04-2025 40,8673 28,4897 5 1,7 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 01:52:52 24-04-2025 40,8608 28,2755 13,7 2,1 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 01:31:46 24-04-2025 40,8893 28,4322 14,7 1,7 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 00:25:30 24-04-2025 40,8403 28,2242 11,3 1,6 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 00:17:41 24-04-2025 40,8438 28,2802 14,1 2,9 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 23:01:30 23-04-2025 40,8507 28,4567 5 2,2 AVCILAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 22:48:30 23-04-2025 40,837 28,7618 15,3 2,3 AVCILAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 22:47:20 23-04-2025 40,8605 28,7037 15,1 1,8 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 22:33:17 23-04-2025 40,8155 28,1767 9,3 2,1 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 22:10:46 23-04-2025 40,8727 28,2522 14 1,9 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 21:46:28 23-04-2025 40,829 28,2202 13,2 3,8 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 21:06:40 23-04-2025 40,9172 28,4808 2 1,8 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 20:59:11 23-04-2025 40,8425 28,4775 5,2 1,7 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 20:35:23 23-04-2025 40,8398 28,4707 23,3 1,8 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 20:29:23 23-04-2025 40,8467 28,2733 12,4 2,2 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 20:18:56 23-04-2025 40,8547 28,4933 3,4 2,4 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 19:43:05 23-04-2025 40,8557 28,4523 21 2,6 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 19:23:05 23-04-2025 40,8335 28,1853 12,9 2,1 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 18:51:28 23-04-2025 40,7972 28,1602 19,3 1,8 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 18:49:57 23-04-2025 40,8847 28,4678 14 1,9 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 18:31:33 23-04-2025 40,89 28,4387 20,1 1,9 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 18:16:38 23-04-2025 40,868 28,4403 12 1,9 GURPINAR ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 18:00:46 23-04-2025 40,8683 28,4492 21,3 1,8 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 17:30:37 23-04-2025 40,8513 28,2653 18,3 2,7 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 17:24:39 23-04-2025 40,8423 28,2565 13,9 2,4 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 17:11:53 23-04-2025 40,8603 28,2735 9,1 2,3 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 16:57:26 23-04-2025 40,8522 28,2383 12,8 1,8
Okumaya Devam Et

Çok Okunanlar